Szinbád Panzió

Dél Dunántúli régió - Pécs

Szinbád Panzió, Pécs
  • Cím: 7624 Pécs, Klimó György u. 9.
  • SZÉP kártya elfogadása

Ajánlatkérés

Küldés
Szinbád Panzió, Pécs

A Szinbád Panzió és Étterem 1998-ban épült. Megnyitásunk óta számtalan vendég fordult meg nálunk, így a fokozatosan megújuló és az egymástól eltérő igényeknek is megfelelünk.

Szinbád Panzió
           
A nagy utazóknak és a hétvégi kiruccanóknak egyaránt nyújtunk ideiglenes otthont, ha úti célul a történelmi emlékekben és látnivalókban gazdag Pécset választják.
Panziónk mindössze 5 percre található a Dómtól, a Kőtártól, vagy a Csontváry Múzeumtól.

Az állandó szabadtéri programoknak otthont adó Sétatér és Szent István tér szintén kellemes kikapcsolódást nyújthat Önnek.

Szállónk egész évben szünet nélkül várja visszatérő és leendő Vendégeit.

Szinbád Panzió, Pécs

Korszerűen berendezett 1-2-3 ágyas szobáink felszereltségét a standard berendezés adja, melybe a kábel TV, telefon, minibár is beletartozik.A szobaárak továbbá magukba foglalják a reggelit és a zárt parkolási lehetőséget is. Kényelmes szobáink igény szerint zuhanyfülkés, fürdőkádas és sarokkádas kialakítással állnak Vendégeink rendelkezésére. Dupla franciaágyas szobáinkban lehetőséget biztosítunk 4-5-6 fő elhelyezésére is pótágy igénybevétele mellett.


Szinbád Panzió, Pécs

Vendégeink számára ingyenes parkolási lehetőséget is biztosítunk.Éttermünk a hagyományos magyar konyha kedvelőinek és a nemzetközi konyhák ínyencségei után érdeklődőknek is maradéktalan gasztronómiai élményt kínál.Különtermünkben lehetőséget adunk konferenciák, rendezvények lebonyolítására, melyekhez az igényeknek megfelelően nyújtunk segítséget, mind a berendezés-díszítés, mind az étkeztetés területén.Diákcsoportok elszállásolását, étkeztetését, teljes ellátását kedvezményesen vállaljuk egyedi megállapodás alapján.

Szinbád Panzió, Pécs

  1 fő/éj:     9.900Ft+ifa

  2 fő/éj:   12.900Ft+ifa

  3 fő/éj:   15.900Ft+ifa

  4 fő/éj:   18.900Ft+ifa

Szinbád Panzió, Pécs
  • Cím:7624 Pécs, Klimó György u. 9.

Térkép

Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás