Barbakán Hotel ***

Dél Dunántúli régió - Pécs

Barbakán Hotel, Pécs
  • Cím: 7624 Pécs, Bartók Béla u. 10.
  • SZÉP kártya elfogadása

Ajánlatkérés

Küldés
Barbakán Hotel, Pécs

Kényelem, kultúra, szórakozás és pihenés - ezt kínálja Önnek a Hotel Barbakán***.

Szállónk Pécs szívében várja Önt és kedves családját, karnyújtásnyira a látnivalóktól és a szórakozási lehetőségektől.
Ha Ön komfortos, barátságos környezetre, figyelmes és teljes körű kiszolgálásra vágyik, nálunk otthonra talál.
         
A Hotel Barbakán*** kiváló elhelyezkedése lehetővé teszi az Ön számára, hogy szinte pillanatok alatt elérje úti célját, legyen az strand, egy kellemes presszó, vagy kulturális rendezvény.
Szállodánktól pár száz méterre helyezkednek el Pécs belvárosának történelmi emlékei, kuturális pontjai. Így szálláshelyétől csupán néhány lépésnyire találhatja például a Székesegyházat, az Ókeresztény Sírkamrákat, a Csontváry Múzeumot, vagy "névadónkat", a Barbakánt.

Barbakán Hotel, Pécs

Korszerű, kényelmes, igényes röviden így jellemezhetnénk szobáink kelléktárát. Szállodánkban egy, két és három ágyas szobákkal állunk rendelkezésükre a nap 24 órájában, az év minden napján. Igény esetén, a standard berendezésen túl, szobánként egy pótágyat is biztosítunk.Szobáink már alapfelszereltségükben is megállják a helyüket akár egy négy csillagos hotellel szemben is. A klimatizált helyiségekben a minibáron, a kábel TV-n túl telefonálási, valamint biztonságos és gyors internet hozzáférési lehetőséget is biztosítunk vendégeink számára.  TV, minibár, légkondícionáló, internet hozzáférés

Minden szobához természetesen külön fürdőhelyiség tartozik, melyek leendő vendégeink igényeinek megfelelően zuhanykabinos, fürdőkádas, illetve sarokkádas kialakítással vehetők igénybe.


Barbakán Hotel, Pécs

Hotelünk lehetőséget biztosít cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt rendezvények, előadások, bankettek, lakodalmak, konferenciák megrendezésére társhotelünk, a Szinbád Panzió és Étterem épületében.Az akár több mint 60 főt befogadni képes helyiségben kellemes klíma mellett, étel és ital specialitásokkal, hidegtálakkal várjuk kedves vendégeinket.Kitűnően képzett, segítőkész személyzetünk a figyelmes kiszolgálás mellett vállalja az egyedi igényeknek megfelelő terem- és asztaldíszítési feladatok ellátását is.Konferencia Esküvő OsztálytalálkozóIgény esetén helyszíni kitelepülést is vállalunk, ahol szolgáltatásaink teljes fegyvertárával igyekszünk száz százalékig megvalósítani Megrendelőink elképzeléseit.

Barbakán Hotel, Pécs

  1 fő/éj:     9.900Ft+ifa

  2 fő/éj:   12.900Ft+ifa

  3 fő/éj:   15.900Ft+ifa

  4 fő/éj:   18.900Ft+ifa

Barbakán Hotel, Pécs


Barbakán Hotel, Pécs
  • Cím:7624 Pécs, Bartók Béla u. 10.

Térkép

Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás